Vi söker nu personal inför säsongen 2017.
Vill du jobba i paradiset tillsammans med ett gott gäng? Tveka inte!
Skicka ett mail till oss.
Vi ser gärna att du är serviceminded, tycker om att jobba självständigt lika mycket som i grupp. Tidigare erfarenheter är inget krav utan det viktiga är att du vill lära dig!

Receptionist– Som receptionist är du den första som våra gäster möter vilket kräver att du är öppen, serviceminded och en problemlösare om så skulle behövas.
Du arbetar i vårat program Turbo. Då vi har introdagar är det inget krav att du tidigare jobbat med något bokningssystem men självklart ett plus. Schemat är rullande och vi går efter avtal.
Heltid/Deltid

Butiksbiträde – Du har kassatjänst och får även baka upp bake-off bröd, fylla på varor, ta emot varor och viktigast av allt – ge den bästa servicen till våra kunder. Kan även hända att du får hoppa in i receptionen vissa dagar. Detta kommer vi självklart att ha introdagar för.
Då det är högt tryck i butiken under högsäsong måste du vara stresstålig.
Schemat är rullande och vi går efter avtal. Vi söker även dig som kan jobba helger och kvällar under lågsäsong.
Heltid/Deltid

Restaurangbiträde – Allt från att stå i baren (om du är över 18 år) till att hjälpa till i köket och disken. Ett måste är att du klarar av stress och gillar att jobba i team.

Aktivitetsledare –  Du har hand om våran barnklubb och ser till att våra mindre gäster får en rolig semester. Ett måste är att du kan ta eget ansvar.